Krisen som gav glädje, liv och expansion!

Livet har tagit mig på många olika ställen och jag har utforskat olika platser inom mig själv på många olika sätt. Det var tufft, fruktansvärt och de har gjort ont i hela mig, hela min kropp och det har slitit i mitt hjärta. När jag för 5,5 år sedan krisade rejält i mitt liv så började en fantastisk resa som tagit mig tillbaka till livet och som fortsätter att expandera mer liv, mer glädje och fantastiska nya möjligheter.

Jag hade under många år sökt mig till olika tekniker och traditioner för att komma tillrätta med den olycka jag kände inom mig själv och för de problem jag upplevde i min kropp. Krisen innebar att marken rämnade under mina fötter. Ingen fast plats
att stå på. Den största rädslan av alla, att möta frågan och det svar om jag var älskad av mina föräldrar betydde inget längre. Det spelade ingen roll vilket svar jag skulle få.

Jag mötte alla känslor som kom, det var panik, ångest, skrik, mer panik och ännu djupare ångest. Jag grät (viste inte då att det fanns så mycket tårar) något som jag knapt kunde förmått mig till tidigare. Nu kom de i floder, varje dag och under större delen av dagen, upp mot 8-10 timmar. Många gånger stod jag och tittade på det som
pågick i spegeln och något inom mig var tagen och frågande av vem den personen var som stod och skrek i djup ångest.

Efter ett år av djup sorg, förtvivlan och en resa genom mörka tunga känslor nådde jag slutligen den botten som fick mig att vända mitt liv.

Jag var beredd att ge upp, jag orkade inte längre vara i det "helvetet".
Jag var i nån slags dimma och nått slags överlämnande under 3 dagar.
Under den tiden väcktes en fråga inom mig.....

Jag har ett val nu, ett val..... jag kan välja livet.... Frågan jag ställde mig: Hur gör jag då? Vad är det och vad kan jag vara då?

Dessa frågor ledde mig till Access Consciousness (grundat av Gary Douglas, www.accessconsciousness.com) som är dynamiska processer och tekniker där frågor är en stor nyckel. Det är något som är nytt för oss här i den här verkligheten. De vi fått lära oss är att söka efter svaren och lösningarna.

Vi får också lära oss att anpassa oss och vi beräknar och drar slutsatser om vi passar in eller inte, vi lever från en polaritet av vad som är rätt och fel. Jag har alltid anpassat mig, så pass mycket att jag slutligen föll pladask, det fanns inget som var jag som var där. Jag viste inte hur jag kunde vara alla till lags och det enda jag egentligen sökte var att passa in och vara älskad.

Jag hade varit på många kurser, utbildningar, jag hade läst massor av böcker och jag hade testat olika metoder inom andlig och personlig utvekling innan krisen och jag var utbildad hälsovägledare och mindfulnesslärare. Det gjorde att jag dömde mig själv extra hårt. Jag borde faktiskt kunna det här!

För mig har Access betytt att jag fått tillbaka ett liv som är expanderande och där jag skapar livet varje dag mer och mer från den plats som är jag bortom de rädslor, föreställningar och trosuppfattningar som hindrat mig från min egen potency och min kapacitet, det som hindrat mig från att vara den skapare och den mottagare som jag egentligen är. Det tog ca 1,5 år från att liva med att hur f-n tar jag mig egenom den här j-la dagen.... till att leva från en helt ny plats inom mig som ställde frågor och som fungerade från wow vilka mer möjligheter finns det? Vilket bidrag kan jag vara för världen?

Varje dag är ett äventyr om vi väljer det! Varje dag kan jag välja att bidra till mer lätthet, mer glädje, mer härlighet.... Varje dag finns det val, möjligheter och frågor....

Att ställa frågor var mycket nytt för mig och jag var mycket analytisk innan krisen. Frågor har verkligen expanderat mig, de öppnar för en högre medvetenhet om vad som pågår, vilket gör att jag har ett val. När jag väljer finns där nya möjligheter vilket ger nya frågor och nya val....

Jag viste inte vad val var, jag hade tidigare reagerat automatiskt på de som pågick, jag räknade ut vad som orsakade det jag kände och jobbade framåt för att lösa det och hitta svaret på den olycka jag kände. Det fungerade aldrig för mig.....

Varje dag är en ständig expansion av äventyr, glädje, extas och lätthet!

Om vi väljer det!

Vad mer är möjligt?

Med JOY.....

Who am I today, and what

grand and glories adventure

am I going to have today?

Please, destroy and uncreate everything that I was unwilling ore unable to let go of yesterday!