Det här är vårt hem! 

Media, facebook osv är full av nyheter om attacken och terrorn i Paris. Många tänder ljus för ljuset och för de drabbade. Människors samlas i grupper världen över i bön, i meditation och sänder healing. Vi lever i en galen värld och många är chockade över det som händer. 

Från de största galenskaperna, terrordåden öppnas ofta möjligheten för den största möjligheten. Vi enas, kommer samman och skapar något helt annat tillsammans. Det är som att vakna upp från slumrande separation och omedvetenhet.
Vi skakas om och vaknar upp.
Det är en tid där många öppnar sig för mer ljus, omtanke, omvårdnad, tacksamhet mitt i galenskapen av hat, förtvivlan, chock och oförståelse. 

Vi är medborgare av världen - Du är medborgare av världen - hur önskar du att världen du lever i ser ut som? Har du ställt dig den frågan? Det är din värld, vad du gör med den har betydelse. Du har betydelse. Dina val har betydelse. Hur vi responderar på den galenskap, på terror, på hat är ett val. Vad du väljer att göra och vara för världen är ett val. Det krävdes 5 personer för att skapa en så stor tragedi i Paris. Du har en stor betydelse för skapandet en värld av ljus, av möjligheter, av gemenskap, Vet att du har samma förmåga att föra in ljus och möjligheter i världen som de 5 personer som skapade terrorn. Du har kapaciteten och förmågan att vara den energin som föder ljus, glädje, möjligheter och skapandet av en mer medveten värld. 

För mig är det här en tid där det är dags för medvetenhet och möjligheter att lyftas och ha sin talan och genomsyra galenskapen. I en medveten värld kan terror inte existera, hat kan inte existera, konkurrens på sån extrem nivå kan inte existera. Önskar du att världen fylls med annat en galenskap? Var då den energin där det kan existera. Var energin av möjligheten. Var så snäll och förneka inte dig och din förmåga och medvetenhet och ditt värde för världen. Vi har möjligheten att skapa en framtid som är annorlunda, där vänlighet existerar, där möjligheter existerar, där tillåtelse existerar, där gemenskap existerar... Vad vill du att din framtida värld ska vara som? 

Det här är vårt hem! 

Vad väljer du att göra med din egen galenskap som pågår i ditt liv? Är det dags att göra annorlunda val och tillåta andra möjligheter existera i ditt eget krig med dig själv? Är det dags att gå bortom dömandet, jämförandet, slutsatser och skapa en inre gemenskap av glädje med dig? Om du var den energin - vad skulle du sprida i världen? Om du var möjligheten för att en annorlunda värld kan existera - vad skulle det ge för effekt på din omgivning? Du är av betydelse för skapandet av en bestående värld av möjligheter, en värld av medvetenhet. 
Din glädje, din villighet att vara den energi av den värld som du önskar se är vad som förändrar allt!

Vad är det du vet som du ännu inte har erkännt för dig själv och som skulle bidra till den förändring i världen som den är i behov av? 

Låt oss skapa en värld av möjligheter tillsammans. 
Om inte nu - när? 

Kommentera gärna: