Livet förändrades

Jag var ute och åt lunch igår med en vän som det var mycket länge sen jag umgicks med. Det var så intressant att reflektera över förändringar. Vi kom in på gamla minnen och hon var inte förvånad över att jag jobbade med det jag gör. Hon mindes mig som en sökare, Det är ca 18 år sedan och jag pratade då om naturväsen, om Jesus och Buddha om ja allt möjligt och inom andlighet. Jag hade väl ingen direkt tro utan sökte som svar på livet, vad gör jag här, vad är min uppgift, vad ska jag göra. Det jag sökte var lyckan av att vara levandes. Glädjen av att vara här på planeten jorden och att veta vad just jag kan bidra med. 

Åren som gick efter det blev mer och mer intensiv för mig, jag slets mer och mer isär i mitt inre av mig själv och dömade om mig själv och avsaknaden av glädje. Jag fick min första panikattack på en fest 10 mil hemifrån och hade ingen aning om hur jag skulle hantera det. Jag gick undan och försökte att lägga locket på, bet ihop. Det är det som är så fascinerande, att jag kunde bita ihop även när kroppen gjorde så starkt motstånd. Attackerna fortsatte under en tid och jag studerade just då till hälsovägledare och under en lektion så fick jag lägga mig på golvet för att jag fick en attack. Även då förskönad jag det som pågick i mig, kom med någon undanflykt om dåligt blodsocker osv. Jag minns också att jag fick utslag på huden, som brännande märken där hjärtat sitter. Så det var starka energier och starka känslor som pågick inom mig och som jag la locket på. 

Det slutliga fallet kom något år senare, jag hade precis startat min egen verksamhet och fallet var totalt. En flod av tårar och ångest och efter ett år orkade jag inte längre och i det så kom det 2 frågor. Vad är livet, vad gör det värt att leva? Hur kan jag välja livet och kärleken? 

Frågan öppnar för möjligheter att existera, något jag inte vist då. Det som kom var något helt annorlunda, det var inte mindfulness, tai chi, qi gong, yoga, positivt tänkande, shamanism, meditation, mental träning eller något annat som jag provat på och testat för att hitta mig, hitta lycka, uppleva glädje och att vara levande. Det var Access Bars. 

Access Bars förändrade allt för mig. Det var som "svaret" på energin av mina frågor, vad gör livet värt att leva. Det var en upplevelse att ta emot Bars som var långt utöver de healing sessioner, kroppsbehandlingar, rosenmetoden, meditations retreater, svett hyddor, frigörande dans, frigörande andning som jag provat på tidigare. Det hände något som aldrig någonsin har hänt tidigare. Det gick inte att beskriva, det gick inte att ta på, det var bara en förändring som var där. Inte för att det är något som är fel med det jag hade provat - de är fantastiska i sig - de kunde bara inte ge mig det jag var i behov av. 

Access Bars förändrade helt mitt liv och fortsätter att förändra allt i livet. Det är magiskt, det är fantastiskt och desto mer jag använder mig av det verktyget och av Access olika verktyg desto mer liv har jag i mig själv, desto mer energi har jag tillgång till, desto lättare blir det att hantera och ta emot händelser i livet, desto mer vibrerande och lysande blir jag. OMG.... hur kommer mitt liv att vara som om 5 år? Det har gått 6 år nu ... WOW!! 

Den ständiga expansionen av mer glädje, mer energi, mer möjligheter, mer val, mer lätthet, mer lycka, mer närvaro är magisk, Det är inget som egentligen går att beskriva, för när vi befinner oss i våra begränsningar kan vi inte ens föreställa oss att det kan vara så här. Vi hoppas på att nästa affirmation ska vara det som vänder det negativa, vi hoppas på att nästa behandling, nästa kurs ska förändra allt. När vi är där ... vet vi inte vad en möjlighet är för något. 

Access Bars är ett verkyg som jag använder i min vardag varje vecka ca en timme och det fortsätter att ge mig en sån glädje och lätthet. Bars rensar det inre skrotet, jag älskar det. Det är så befriande och skapar ett sånt härligt utrymme av ... ja utrymme. Inga tankar, inget trauma. Bars rensar och städar bland tankarna, tyngden och raderar det som står i vägen. Det skapar frihet, kreativitet, möjligheter och skapande av den framtid som jag önskar ha. Det är att ge mig själv den omvårdnad som jag och min kropp är i behov av, omvårdnad av mitt being.

Vi har så mycket som håller oss fången, som håller oss begränsade, håller oss sorgsna, kluvna, oroade, i rädslor och där vi lever som på hopp istället för vår medvetenhet och agerandet av de möjligheter som existerar om vi bjuder in dem. Vi använder hopp istället för medvetenhet. Vi använder tankar och känslor istället för vetande och uppfattande, vi använder dömande istället för mottagande. Access Consciousnss innehåller mängder av information som jag inte fått tagit del av någon annanstans. De påstår sig inte ha svaret eller vara svaret. Vad de vill ge dig är möjligheten att leva din verklighet. Möjligheten att se att du redan vet, att du är medveten och att du kan skapa det du faktiskt önskar ha som ditt liv. Oavsett var vi är i livet, hur vilsna, ledsna eller rädda vi är. Du är källan som du söker och Access har vektyg som ger dig tillgång till det, tillgång till dig. 

Access bars ger mig möligheten till en framtid som jag inte ens kan ana existerar. hahaha... det är fantastiskt. För 6 år sedan kunde jag inte ana att jag skulle kunna ha allt det här.... så vad kommer livet att vara som om 5 år? Det är med en sån upphetsning som jag ställer den frågan. Vad mer vill jag skapa i mitt liv? Vad skulle vara roligt för mig? Det är frågor som jag inte kunnat ställa mig tidigare. Jag undrade alltid vad det var som var fel på mig eller varför jag hade det som jag hade det. Det löste aldrig något. Ett svar kommer alltid att hindra möjligheten. En fråga öppnar den. Det är att bjuda in dig själv till att ha mer liv i livet och inom alla områden i livet. Vad vill du göra i ditt liv? Vill du ha möjligheter eller vill du ha svar? Det är bara ett val! 

Jag fick mina Bars körda idag, vi kallar det så och varje gång skapar det en sån härlig upplevelse av glädje, av närvaro, av omtanke om mig själv, mer tacksamhet för mig och för livet. Jag är så oerhört tacksam för att jag föll, att jag föll så att jag ställde frågan som lede mig till att skapa mer liv i livet för mig. Vad mer är möjligt nu?

Alla kan ta emot Bars och alla kan ge den, jag har sett många små barn ge Bars och jag vet om många Barn och vuxna som skapar helt nya möjligheter i sitt liv genom att använda det i sin vardag. 

Vill du veta mer om vad Access Bars är, läs gärna på min hemsida: Jag ger både behandlingar och håller kurser http://www.livetar.nu/behandling.-coaching/access-bars-behandling-965301

Kommentera gärna: