Tänk om syftet med livet är att ha roligt?


Tänk om syftet med livet är att ha roligt? :) :) :) :) 
 

Tänk om vi inte är här för att lära oss saker utan för vad vi har förmåga att skapa? 

Vad är det du är så bra på som du inte ens lägger märke till för att det är så enkelt för dig? Tänk om det är något som kan bidra med förändring i världen och något som du kan tjäna pengar på? 

Tänk om det enda syfter med att ha pengar är att bidra med förändring hos andra? 

Vad skulle du välja att skapa om du var billjonär? Skulle du vara ett mindre eller större bidrag i världen? När du hade allt du önskade dig ..... vad skulle du då välja att göra och skapa om du hade alla dessa pengar? Tänk om det är något som skulle förändra hela den här världens möjligheter? Skulle du då välja att ha pengar? Tänk om det är det enda som är skillnaden mellan de som inte har pengar och de som har pengar ...  är att de är villiga att ha dem? Det är så intressant många gånger att ha konversationer om pengar där det ofta kommer upp som en av anledningarna till att vi inte har pengar att vi inte skulle vara värd dem. Ok .. min fråga till dig, vem är värd att ha pengar? Tänk om det aldrig någonsin handlar om att vara värd dem eller vara värd dem? Tänk om det inte handla om ett värde? För vad är det egentligen? Ett värde är en bedömning på något, det är en åsikt, en synpunkt. En synpunkt är bara en synpunkt och den är föränderlig. Så är du villig att förändra dina synpunkter som håller dig fången och begränsad? Vad skulle du kunna skapa om du inte hade dessa? Tänk om pengar och att ha pengar handlar om receiving, att ta emot? 

Ta emot är något som vi inte gör i den här världen, istället har vi åsikter, synpunket, dömande, beränknande osv Vi är ständigt automatiskt kopplade till polaritet. Vi avgör blixtsnabbt vad vi anser är rätt och fel utifrån en inbyggd lärd mall. Alla på jorden har deffenetivt inte samma mall att utgå från, så när vi då inte ha samma synpunket på saker och ting så uppstår en konflikt. I konfliken vill vi berätta för den andra att den är fel och att det är jag själv som har rätt. Så vad finns då bortom polariteten? Vad finns bortom dömandet? Vad är egentligen möjligt för oss att skapa om vi väljer att bemöta både oss själv och alla andras åsikter, tankar och val utan åsikter och dömande? I ett tillåtande förhållningssätt både till dig själv och till den andre, vilket inte betyder att vi håller med, anpassar oss, går emot eller reagerar på det som är. 

Vad har du för kapaciteter, förmågor och vad är det du är medveten om som du ännu inte har erkänt för dig själv? 
Om du erkände dem, vad skulle då vara möjligt för dig att skapa? 
Tänk om det handlar om vad just du kan skapa i ditt liv och inte vad andra talat om för dig att vi ska ha, vara eller göra? 
Vad är du medveten om är möjligt som ännu inte existerar här på jorden?

Vad mer är egentligen möjligt för den här planeten som vi ännu inte har börjat att titta på? Är vi för upptagen med att försöka lösa världens problem, ditt problem, komma över trauma så att vi aldrig någonsin tittar på vad som egentligen är möjligt? Existerar den frågan i ditt liv? Vad är möjligt här som jag tidigare aldrig har övervägt? Eller handlar dina frågor om - hur kan jag bemöta det här så jag står ut i mitt liv? Hur gör jag för att mitt liv ska vara annorlunda? Eller kanske varför är det så här? Försöker du annalysera de problem som finns, klura ut svaren på det som inte fungerar i ditt liv? Tänk om annalysen aldrig kommer att ge dig det du önskar? Hur och varför frågor är egentligen inte frågor utan ställs för att vi önskar hitta svaret och lösningen på något som vi vill ska vara på ett annat sätt. Vad skulle kunna vara möjligt i en värld där vi tittade på möjligheter och skapande istället för problem och hitta lösningar?

Vad skulle du kunna välja om trauma, problem, rädslor, dömande och begränsingar inte fanns i ditt liv? Vad skulle du kunna välja nu om det inte fanns några svar? Tänk om det inte är viktigt vad vi kommer från - tänk om det som kommer att förändra livet är vad du väljer? Tänk om det finns mängder av frågor som expanderar ditt liv och som ökar utrymmet av möjligheter att existera? Tänk om du skapar genom val? Vad är det du väljer just nu som skapar det du inte önskar ha som ditt liv? Vad kan du välja nu som skulle förändra det? Tänk om du egentligen inte är i behov av svaren utan valet att ställa frågor öppnar porten till friheten och skandet av allt som du önskar dig och allt som du ännu inte kunnat föreställa dig är möjligt i ditt liv? 

Vilka slutsater har du tagit om dig själv och om varför du är här? Tänk om den enda anledningen till att vi är här är just för att ha kul? Hur går det för oss här på jorden med att ha kul, vara levandes och att vara allt vi egentligen är och skapa det vi egentligen vet borde vara möjligt? Är världen glad? Är den expanderande? Ser vi möjligheterna? 

När vi skriker ut vår förtvivlan, vårt hat, våra begränsingar, vår sorg till en planta kommer den att dö - det vet vi genom studier. Vad är det vi ser på planeten idag? Genom att välja gläjde bidrar du med så mycket mer en vad du någonsin kan föreställa dig. Skratta mer om du önskar ge healing till vår moder jord. Tänk om det kan vara så enkelt? Tänk om vi helt enkelt är här för att ha roligt och för vad vi har möjligheten att skapa? :) :) :) 

Tänk om hela livet kan komma till dig med lätthet, gläjde och härlighet? 

Enjoy your living :) 

 

Kommentera gärna: