Hur vore det att erkänna dig för den storhet du är?

Hur vore det att erkänna dig för den storhet du är? Vilken energi, rymd och medvetenhet kan du vara just nu för att ta emot dig, för att se dig, för att erkänna dig, ha tillit till dig och att vara den unika skapande storhet som du egentligen är?

Det är många som inte ser sig själv eller erkänner sig för sina förmågor och gåvor som vi har. Vi tror på att det tunga och jobbiga är sant och vi tror på dömandet som vi har om oss själv.

Det är få som faktiskt vet eller förstår att vi har val och att vi har oändliga val. De flesta fortsätter att välja exakt samma sak om och om igen.... vårt eget dömande, våra rädslor och vårt mönster.

Vi kan kanske se att vi inte ska tro på allt som sägs... och det är få av oss som fått informationen om vår uppfattande förmåga som vi har. Nästan allt som pågår i ditt huvud, dina tankar och känslor tillhör inte dig .... det är en kapacitet som du har att uppfatta saker och ting på otroligt långa avstånd.

Det är många som försöker på ett eller annat sätt att övervinna dömandet, det negativa tänkandet, det jobbiga, bristen och avsaknaden av det vi önskar ha i livet. Vi kanske använder positivt tänkande, affirmationer, meditationer osv....

Så om det inte är dina tankar från början ... så kanske det inte är så konstigt att det inte förändras för dig??

Har du provat att leka med det här verktyget under några dagar? 
Tillhör det här mig? Är du villig att leka och prova och se vad som det kan skapa för dig i ditt liv?

Fråga för alla tankar och känslor som du har om det tillhör dig och du behöver inte klura ut något svar utan bara stanna i energin av det som kommer upp. Blir det lätt eller tungt? 
Vi behöver inte heller veta var det kommer ifrån... det enda vi behöver göra för att leka med det här är att ställa frågan för allt som kommer upp under en dag... Tillhör det här mig? Jag skickar tillbaka det till avsändaren.

Om du är villig att prova så kommer det att ge dig själv en möjlighet att vara med dig och det som faktiskt är sant för dig.Du kommer att bli mer och mer närvarande mig dig själv och på så sätt också ta emot mer av den du egentligen är.

Så tänk om du inte är så fucked up som du tror att du är. Hur vore det att erkänna dig för den storhet du är och börja skapa det som du önskar ha som ditt liv?

Kommentera gärna: