ALive - Livet är NU

 

Hej Fantastiska Du!

Välkommen till ALive - Livet är nu!

Livet är NU... Nuet är början på framtiden.
I varje nu skapar vi den framtid som vi kommer att ha och uppleva!
Det är fantastiskt intressant och vilken möjlighet!
Vi har möjlighet att förändra allt i vårt liv.
Oavsett var du är, vart du är på väg och vart du varit så har du tillgång till val och möjligheter. Ett val med en aktion skapar det vi önskar ha som vårt liv. Har du någonsin tittat på det? Vad du önskar ha som ditt liv?
Vi kan börja med att se det som varit, det som är och det som kommer i framtiden från nya perspektiv och skapa det vi vet borde vara möjligt.
Du är skaparen av ditt liv - och du är bara ett val bort från förändring!
Vill du titta på vad som verkligen är möjligt för dig i ditt liv? 

 

Mitt namn är Anna-Lena Nygren och jag är en nyfiken själ som så länge jag själv minns haft tre områden som verkligen vart intressanta för mig.

Naturen: 
Ett av de tre områderna som jag hämtat min inspiration, kraft och vila är i naturen.
Jag har en passion för träd och är ofta i tystnad och stillhet i naturen. Stannar upp, betraktar, njuter, upplever, lyssnar till vatten, vind, fåglar och djur. Sitter hos ett träd och mediterar, vandrar och är med växterna. Att vara in naturen är att ge utrymme till mitt vetande och ofta är det här som nya möjligheter kommer till klarhet. 

Hälsa - Välmående - Att vara frisk - Balans
Att ha hälsa är ett stort intresse för mig. Vad kan vi göra föt att balansera kroppen? Vad mer är möjligt för att ha friskhet och ett ungdomligt åldrande? 
I tidiga tonåren började jag ha olika former av problematik i kroppen. När jag var 15 år förstod jag att traditonell väg, bemötandet inom sjukvården och synsättet som de har inte fungerade för mig. Oavsett vad jag mött genom livet har jag aldrig någonsin gett upp mig själv och mitt vetande att det borde gå att ha hälsa och balans.
Att vara frisk är något som vi kan uppnå och vi kan välja att ge kroppen den förutsättningen.  I dagens samhälle är det som om vi glömt det. Vi tror på att vi kan vara sjuka och tittar inte på den livsstil som vi valt och vad vi själva kan välja för att skapa friskhet, hälsa och välmående. 

Vårt inre universum
Vårt inre universum är så intressant. Vi har alla olika världar. Det är också något som vetenskapen idag kan bekräfta. Så länge jag minns har jag varit
intresserad av hur vi fungerar, våra reaktioner, övertygelser och på vad som är möjligt bortom de mönster och "sanningar" vi är vana vid att göra, att tänka och vara.
En tanke är bara en tanke. Ett problem är bara ett problem så länge som vi betraktar det som ett problem. Vi är lärda och stöpta in i olika sanningar om vad vi får göra här. Vi är många som anpassar oss och som inte fått näring genom att veta att det inte är något som är fel på oss. Tänk om det aldrig någonsin är eller varit fel på dig? Tänk om det bara är så enkelt att du vet något annat och att du är annorlunda? Tänk om det inte heller är fel på den omgivning som du vuxit upp med? Vad sägs om att sluta döma det som är, det som varit, sluta döma dig själv, någon annan eller något annat? Vad skulle då vara möjligt för dig? 
Det jag har sett genom åren är att våra tankar, övertygelser, vårt dömande och våra synpunkter skapar och hindrar oss från att se andra möjligheter. Så länge som vi betraktar något på ett särskilt sätt så kan det inte vara något annat än just det som existerar i ditt liv. Oavsett om du tror att det är rätt eller fel, kommer du att ha rätt. När vi lever härifrån lever vi inte fullt ut och vi tar inte emot det som är på det sätt som det är. Vi lever i polaritet och det är ett så starkt beroende för oss att fungera härifrån. 

 

Något som drivit mig att utforska det "okända" är en upplevelse av att jag inte vill att något annat ska styra mig. Jag har sett hur jag hindrat mig själv i livets olika områden. Jag vill kunna göra val från mig som verkligen kommer från mig och inte från något som jag lärt mig av någon eller som jag anpassar mig till. 
 

Livet är nu:
Jag säger inte att jag har några svar till dig eller att jag är svaret för dig. Det jag kan erbjuda dig är olika verktyg, tekniker, produkter, behandlingar och kurser som kan hjälpa dig på din väg till att ha skapa ditt liv, att ha balans, hälsa och att vara frisk.
 
 

Du vet: 
Du vet redan allt och vi kan vara i behov av någon som hjälper, stödjer, inspirerar och
ger verktyg för att komma bortom de hinder som vi satt upp för oss själva. Om våra problem våre logiska, så skulle det logiska fungera för att hitta lösningar. Är du en av dem som sökt med ljus och lykta för att logiskt hitta ett svar? Tänk om det är just det som skapar det hinder du inte kan övervinna?  Är du villig att gå bortom det logiska, bortom den du tror att du är för att vara DU? Är du redo för att skapa det fenomenala liv du vet att du kan leva? Är det dax att välja dig, för dig?

Välkommen!

ANNA-LENA ÄR UTBILDAD
Hälsovägledare
Livscoach (dipl enligt ICF)
Mindfulnesscoach
Dipblomerad Massör
Access Consciousness Facilitater
Access Bars Facilitater
Access Body Process Facilitater

Instruktör i:
QiAndning, pilates och stavgång.

Anna-Lena - Livet är nu arbetar både med företag och privatpersoner och både individuellt och i grupp.

Livet är nu är en rörlig verksamhet, med hela Sverige som arbetsområde.
Kurser och föreläsningar finns på olika orter. Ett annat arbetsredskap är telefon
och telefonkonferenser för både coaching, kurser och föreläsningar.