Access Bars behandling

Access Bars är en skön och avslappnande energibehandling som kan komma att förändra ditt liv!

Tänk om hela livet kan komma till dig med en större lätthet, glädje och härlighet? I sämsta fall upplevs en Access Bars behandling som att ta emot en skön avslappnande massage och i bästa fall förändrar den hela ditt liv. 

Access Bars ges med en mycket lätt beröring på 32 punkter på huvudet. Punkterna representerar alla våra livsområden och när dessa berörs laddas den elektrisk delen av komponenterna mellan våra tankar, känslor, beslut, slutsattser, övertygelser, dömanden och sinnestämningar ur.
Det gör att våra mentala mönster som skapar blockeringar, stress, oro, hinder och rädslor får hjälp att lösas upp. Det är lite som att uppdatera ditt eget operativsystem så att du fungerar med en större lätthet, glädje och härlighet livets alla områden. Hur skulle det vara för dig?
När vi har defragmenterar en dator tar det inte lika lång tid på sig och när vi rensar virus hänger den sig inte lika lätt. Du kan efter behandlingar med Access Bars fungera mer harmoniskt, balanserat, uppleva mer glädje och vara i mer lätthet. Du kanske börjar se saker från ett nytt perspektiv, ha tillgång till mer kreativitet, du kan känna dig mer energifylld och se möjligheter istället för problem. 
Studier har visat att behandlingen har gett goda resultat på personer som har upplevt ängslan, oro, stress, rädslor, ångest, depression, sömnproblem, utmattning och värk. För många är det verkligen en befrielse när tanke bruset tystnar och sömnen fördjupas.

Under behandlingen ligger du ned skönt på en behandlingsbänk med kläderna på och tar emot en djup avslappnande stund under 75 minuter. Behandlingen är välgörande på alla nivåer till och med cellerna påverkas positivt. Det är som om att storstäda i ditt mentala inre och ge dig själv mer utrymme att vara den du egentligen är.

Alla kan ta emot sessioner i Access Bars, oavsett tillstånd eller ålder. Du ger dig själv möjligheten att vara mer närvarande, medveten och ha mer lätthet och glädje i livet. Access Bars har verkligen tusentals fördelar och är ett mycket behagligt sätt att skapa förändringar i vår mentala struktur. Vi kan genom att vara villig att lägga oss ner på en massagebänk skapa mer lätthet där vi ser problem, rädslor, hinder, mönster, dömanden och blockeringar av olika slag. 
Barn som får Bars ökar det inre lugnet, höjer självkänslan och inlärningsförmågan. De öppnar upp för sin egen kreativitet, vilket underlättar skolgången.
Både barn och vuxna med tex ADHD kan uppleva ett ökat lugn.

 

Vad kan du få ut av en Barsbehandling?

- reducerar stress, oro och katastroftänkande
- tystar tankebruset
- höjer din närvaro 
- ökar din energi 
- ökad koncentration och inlärning
- minskat självdömande och negativt tänkande
- reducerar rädslor, hinder, mönster
- djupare sömn
- förbättrade relationer
- lättare att göra val
- ökad livsglädjen
- möter livet med en större lätthet
- spänningar i kropp och medvetande lättar
- förbättrad kommunikation
- cellfunktionen förbättras och cellen återgår till sin
   normala  klotformning
- du blir mer av dig själv och skapande av ditt eget liv
- självkänslan och kroppskännedomen ökar
- kreativiteten och handling ökar
- löser upp blockeringar, emotionellt, fysiskt, psykiskt,
   själsligt
- släpper på spänningar både mentalt och fysiskt
- ökat välmående 

Vill du boka en tid? 
Ta kontakt så hittar
vi en tid och plats 
för din behandling. 

Orter: 
HASSELA
SUNDSVALL

Hassela 
895 kr 70 min
3 behandlingar 795 kr/st

Sundsvall 
995 kr 70 min
3 behandlingar 895 kr/st

Här nedan kan du boka in sessioner genom att fylla i formuläret. 

 


Att ta emot bars förändra dina framtida möjligheter.

  Så här mycket förändring på 75 min. Vad kan en session gör för dig?