Access Energetic FaceLift

En skön, avslappnande behandling som inte bara lyfter ditt ansikte utan hela din själ!

Vill du känna dig och se yngre ut utan botox eller injektioner? A
ccess Energetic FaceLift är en unik energibehandling som ger dig och din kropp en möjlighet att inte bara föryngra och lyft ditt ansikte utan hela din kropp samt öka hela din
livskvalité och shining.
 


Access Energetic Facelift är en underbart skönt och avslappnande behandling som föryngrar och lyfter ditt ansikte och hela din kroppen genom att aktivera ca 60 olika energiprocesser.  Det är en helt unik metod med fantastiska resultat.

  

Behandlingen utförs liggande på en massagebänk och sker främst på överkroppen och ditt ansikte. Det som är så unikt med metoden är att när du tar emot processen så får hela din kroppen effekt av behandlingen.
De energiner som sätts igång under processen bidrar till att både lyfta ditt ansikte samt att förbättrar hela din allmänna livskvalité. Energifrekvenserna vänder åldrandeprocessen och du känner helt enkelt glädje av att vara i din kropp.

Access Energetic Facelift ett alternativ till dig som vill se yngre ut, må bättre och undvika kirurgiska metoder och trauma på din hud. Tekniken är helt unik och som är utvecklad av Gary Douglas som är grundare till Access Consciousness och flera dynamiska och förändrande energibehandlingar. Tekniken är beprövad och efter
ca 20 behandlingar är resultatet bestående.

Boka din Behandling:

Access Energetic FaceLift lyfter, stramar åt och föryngrar din hud utan injektioner och Botox: 1350 kr 75 min. 

Erbjudande
Boka 3 sessioner och få en tub Renu28
Rune 28 är en unik produkt med bara naturliga
ingredienser som föryngrar din hud.