Access Bars
Access Bars

Access Bars®

ETT STILLA SINNE & INRE GLÄDJE!
LÄR DIG ATT TA EMOT ALLT SÅ SOM DET ÄR OCH VAR DEN DU EGENTLIGEN ÄR,
BORTOM DEN DU LÄRT DIG ATT VARA!

NÄR VI FUNGERAR FRÅN VÅR MEDVETENHET KOMMER LIVET ATT KOMMA TILL OSS PÅ ETT ANNORLUNDA SÄTT!
JA --- TÄNK OM HELA LIVET KAN KOMMA TILL DIG MED EN STÖRRE LÄTTHET, GLÄDJE OCH HÄRLIGHET?

DET HÄR ÄR EN INBJUDAN TILL BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT OCH ANNORLUNDA.
En inbjudan till att börja ta emot istället för att gå i reaktion, en inbjudan att leva från möjligheter istället för att fungera från problem som ska lösas. En inbjdan att sluta döma dig själv och börja se dig själv för den oändliga storhet som du egentligen är. Det här är en fantastisk skön dag där du bland annat lär dig Access Bars, 
ett verktyg med 32 punkter på huvudet som du har användning av resten av ditt liv!

Att få en Access Bars® session kan i sämsta fall upplevas som en härlig massage, 
och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet!!

Vad mer är möjligt för dig i ditt liv som du ännu inte har betraktat?
Tittar du på vad som du vill ha som ditt liv ELLER är du i affekt av det du bestämt dig för
att du inte vill ha eller för det du inte har just nu i ditt liv? 

VAD ANNAT ÄR MÖJLIGT? 
Det är inte verkligheten som skapar din synpunkt som du antagit och som skapar det liv du lever. 
Det är din synpunkt, ditt sätt att betrakta saker på som skapar det! 

VILL DU GE DIG SJÄLV MÖJLIGHETEN ATT LEVA DITT LIV? 

ACCESS BARS®

Det magiska med Access Bars är att hela ditt liv kan förändras på 60 - 90 minuter. Tankar, känslor, sinnesstämningar, beslut, dömande och synpunkter påverkar oss på många olika sätt. Till och med cellen påverkas.
När vi tar emot en session Access Bars, släpper vi bl.a på begränsningar inom livets alla områden. Du ger dig själv utrymme att vara mer av den du egentligen är, vara mer närvarande, ha en större lätthet med allt som pågår runt dig, det tystar tankebruset samt ökar glädjen och lusten att skapa. 

 

Access Bars är en teknik/metod där 32 punkter på huvudet får en lätt beröring. Punkterna samverkar med våra livsområden och när dessa berörs laddas den elektrisk delen av komponenterna mellan våra tankar, känslor, beslut, slutsattser, övertygelser, dömanden och sinnestämningar ur. Det gör att våra mentala möster som skapar blockeringar, begränsningar, stress, oro, hinder och rädslor börjar lösas upp.

Access Bars är lite som att uppdatera ditt eget operativsystem så att du fungerar med en större lätthet, glädje och härlighet i livets alla områden. Hur skulle det vara för dig? När vi har disfragmenterar en dator tar det inte lika lång tid på sig och när vi rensar virus hänger den inte upp sig lika lätt.

Du kan efter behandlingar med Access Bars fungera mer harmoniskt, balanserat, uppleva mer inre glädje och vara i mer lätthet. Ditt sinne tystas ner och du kanske börjar se saker från ett nytt perspektiv, ha tillgång till mer kreativitet, du kan känna dig mer energifylld och se möjlgheter istället för problem. 
Studier har visat att behandlingen har gett goda resultat på personer som har upplevt ängslan, oro, stress, rädslor, ångest, depression, sömnproblem, utmattning och värk. För många är det verkligen en befrielse när tankebruset tystnar och sömnen fördjupas.


Access Bars är ett verktyg i vardagen som hela familjen kan ha så stor nytta av. Släpper på stressen, skapar närhet och gemenskap, ökar lusten, förbättrar sömnen, höjer konsentrationen, kan få större lätthet med studier ....
och så mycket mycket mer
.

 

Att ta emot är en förmåga som vi har och som vi har lärt oss att ha ett stort motstånd mot. Allt vi gör till fel, hemskt, fruktansvärt och dåligt samt allt det vi gör till rätt, perfekt, korrekt och riktigt är de hinder vi inte kan övervinna. Våra beslut, vårt dömande, vårt jämförande, våra åsikter, vår övertygelse, våra svar, vårt sätt att ständigt leva i polaritet om vad som är rätt och fel skapar de mönster och den problematik vi kan uppleva i våra liv.

Vad är din övertygelse om dig, världen, din kropp, pengar, relationer, arbete och dina möjligheter? Är du villig att börja betrakta och bemöta din inre värld på ett nytt sätt och med ett nytt perspektiv? När vi förändrar vår egen energi, våra beteenden och det sätt vi betraktar det som pågår förändrar vi vår egen verklighet. Vi är så mycket mer än vad vi utger oss för att vara och när vi lär oss att navigera i större medvetenhet och tillåter möjligheterna få existera i våra liv öppnar vi dörren för att leva i mer enhet med den vi egentligen är.
 

Har du tankar, dömanden eller begränsningar som aldrig tycks släppa greppet om dig? Vet du att det borde finnas något mer? Gör du dig ofta fel för saker och ting? Snurrar dina tankar runt eller är du nedstämd, stressad, oroad? Försöker du passa in? Tänk om du inte behöver passa in utan mer vara den du egentligen är? 

Det här är en härlig dag, en rolig kurs som är full med många olika verktyg.
Verktygen är designade att kringgå ditt logiska sinne och hjälp dig att börja
navigera på ett nytt sätt i ditt liv. Du får inte bara lära dig att ge och ta emot Access Bars, du får så mycket mer än det.
Du lär dig några av Access Consciousness bodyprocesser samt får med dig en verktygslåda att börja använda i din vardag för att börja navigera på ett nytt mer medvetet sätt och bjuda in möjlighterna i ditt liv.

Access Bars är mer än en skön behandling som kan komma att förändra hela ditt liv på 60 - 90 minuter. Tankar, känslor, sinnesstämningar, dömande och synpunkter påverkar oss på många olika sätt. När du får dina bars körda är det som att storstäda ditt inre, som att diskfragmentera och uppdatera dig själv till en version som är mer du och bortom det du lärt dig att vara och göra. Tänk dig en dammsugare som suger upp alla dina begränsningar, problematik och hinder. Vad mer är möjligt då?

Som ett resultat av att ta emot Access Bars ökar din förmåga att ta emot allt utan att döma det som är. Hela ditt liv får en ökad lätthet, din inre glädje och kreativitet växer, ditt varande med allt ökar och du kommer snart att upptäcka att du har färre bekymmer och ser fler möjligheter.
 

Access Bars är en unik metod som hjälper oss att städa ut, radera och släppa
på våra inre värld, våra tankar, vår form och struktur på ett mycket behagligt

och ett helt fantastiskt magiskt sätt.


Hur önskar du att ditt liv är som? 
Är det dags att börja att leva den?

 

KURSEN
**********************************************************************************
Alla kan gå en kurs i Access Bars, alla är välkommen, stora som små.
Kursen kräver ingen förkunskap.
 

Det är både en teoretisk och praktisk kurs. Du får inte bara lära dig att ge och ta
emot Access Bars du får också med dig de grundläggande verktygen inom Access Consciousness som kommer att hjälpa dig att börja navigerar på ett annorludna sätt i ditt liv. Användbara och praktiska verktyg som du med lätthet kan använda i din vardag och som också omedelbart kan förändra det som pågår runt omkring dig.
Tänk om vi genom att välja att se på det som är från ett helt annat perspektiv öppnar upp för helt nya möjligheter i nuet? Tänk om vi genom att börja ta emot det som är på det sätt som det är skapar något helt annat i våra liv? Mer om det här och mer därtill får du tillgång till under kursen.

Under kursen kommer du att ta emot 2 sessioner och du ger 2 sessioner.
Vad kan bara det skapa mer av för dig? Du får med dig en manual med
tydliga instruktioner så du kan direkt börja ge Bars till andra.

Efter kursen kan du ge Access Bars vidare till andra, till familj, vänner eller klienter. Du får ett certifikat och blir utbildad Access Bars practitioner.

Både barn och vuxna gillar att både ge och ta emot Bars. Det finns undersökningar som visar att barn som får Access Bars innan ett prov får bättre resultat. Access Bars har en förmåga att tysta tankebruset, skapa lugn, ro, avslappning och höjer kreativiteten, närvaron och lusten. Ja den har väldigt många fördelar och det finns inte någon som inte kan ta emot Access Bars.

Den här dagen förändrade hela mitt liv när jag själv gick den första gången. På vilket sätt är inte alltid lätt att förklara :) Det var bara annorlunda mot det jag tidigare gjort för att skapa förändringar i mitt liv. Jag är oerhört tacksam för dess enkelhet och magiska kraftfullhet. Det är ett fantastiskt roligt verktyg att lära vidare till andra. 

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, åsikter, attityder, beslut och sanningar som vi har eller haft i våra olika livsområden genom alla livstider. Våra livsområden är tex glädje, sorg, tid, lugn, medvetenhet, läkning, kontroll, pengar, kreativitet, kropp etc. När dessa Bars får en lätt beröring släpper den elektriska laddningen som håller dem på plats. 


KOMMANDE KURSER
 

Kursinformation:

Vuxna: 3 800 kr

Ungdomar 16-18 år: 1 900 kr

Barn upptill 16 år: gratis

Repeition 50 % 


Vad som ingår i kursen:

En utförlig och tydlig manual,
teori, praktik och fika: kaffe,
te, snacks samt ett certifikat.
Efter kursen är du certifierad
Access Bars Practitioner. 


Inga förkunskaper krävs för
att delta i kursen.KURSDATUM:

SUNDSVALL
Datum: lördag 31 augusti
Tid ca 9:30-18:00

STOCKHOLM
Datum: 14 september

Tid ca: 9:30-18:00

GÖTEBORG
Datum: 28 september
Tid ca 9:30-18:00

HASSELA
Datum: 5 oktober

Tid ca: 9:30-18:00

ÖREBRO 
Datum: lördag 19 oktober

Tid ca 9:30-18:00

STOCKHOLM
Datum: 30 november
Tid ca 9:30-18:00

UMEÅ
Datum: 7 december
Tid ca 9:30-18:00


 

Kurser planeras
och annonseras här så snart datum är satt.

 

Vill du ha kurs på din ort?

Ta kontakt så ser vi vilka möjligheterna är.
Vi annordnar då
kursen tillsammans.

 

ANMÄLAN
Anmäl dig till kurser 
på min sida på  Access Consciousness hemsida. 


https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/anna-lena-nygren/

Access Consciousness®
Access är ett pragmatiskt system och erbjuder dig verktyg och transformerande processer för att leva i medvetenhet och skapa ditt liv så att det fungerar för dig. 

Har du något område i ditt liv som inte fungerar på det sätt som du önskar? tex relationer, med dig själv, hälsa, kroppen, mat, självkänslan, självförtroendet, stress, pengr, kreativitet, sysselsättning osv...
då kan den här kursen vara något
för dig! Verktygen som du får med
dig i den här kursen är praktiska, användbara och dynamiska.

Om du verkligen använder dem kommer ditt liv att förändras. 


KURSLEDARE:
Jag har har använt mig av Access Bars sedan jag kom i kontakt med den för första gången för 13 år sedan. Under mina 12 år som kursledare har jag haft kurser på
50 olika orter runt om i Sverige.

Access Bars kombination av enkelhet och magiska förmåga att förändra nuet, samtidigt som den lättar på det förflutna och öppnar upp för nya möjligheter i framtiden slutar aldrig någonsin att fascinera mig.

Det är en gåva och glädje att få dela dessa verktyg och nycklar vidare till andra.
Den här kursen gav mig när jag gick den för första gången något som jag tidigare aldrig varit i kontakt med. Verktygen i kursen är verkligen användbara i vardagens alla situationer.
.
Vore fantastiskt roligt att ses på kursen// Anna-Lena Nygren 

En videofilm om
Vad är Access Bars®

Hjärnfoskare är förbluffad av resultatet av Access Bars®

Vetenskaplig information om vad som förändras i kroppen av en session Access Bars®