Coaching

Coaching är ett verktyg för att öka sin medvetenhet och ta sig bortom begränsningar. Jag jobbar med en unik teknik som hjälper dig att gå bortom ditt logiska sinne! Den hjälper dig att ta emot det som är, att se nya perspektiv, göra aktiva val, se möjligheter och skapar kraft att skapa det du önskar ha som ditt liv. Om du skulle kunna välja vad som helst, hur skulle ditt liv vara som?
Vad är det egentligen du önskar ha som ditt liv?
Tänk om du faktiskt kan välja det?


Personlig coaching är en möjlighet och en aktiv handling för dig som vill skapa en bestående förändring i ditt liv. Du har förmågan att förändra vad en du önskar förändra. Vi kan behöva hjälp med att se vad som egentligen pågår inom oss och vad som hindrar oss från att välja det vi egentligen vet borde vara möjligt. Vi kan behöva hjälp med att kringgå allt det logiska, analysen, svaren, besluten, föreställningarna, rädslorna, dömanden och slutsatser som vi antagit om det som inte fungerar för oss i vårt liv.  

Finns det något område i livet som du önskar förändra?
- Glädje -  relationer - pengar - hälsa - sysselsättning/arbete - kärlek - sex - kropp - medvetenhet - livslust - kreativitet - självkänsla - självförtroende - möjligheter - val,  mm.  
Sitter du fast i något problem, besvär, oro, stress, blockering, begränsning, trauma, drama, tidigare liv och vet inte hur du ska ta nästa kliv? Eller har du testat allt mellan himmel och jord utan att du har förändrat det som du önskar förändra?

 

Coaching ger dig en snabb transformation och förändring av det som tynger dig, det som inte fungerar för dig och det som hindrar dig från att leva det liv som du önskar ha. Riktningen för coachingen är att ge dig tillgång till att börja skapa det som du faktiskt önskar ha som ditt liv. Du får med dig användbara verktyg som du kan använda i din vardag för att skapa ännu mer förändring för dig efter coachingsamtalet. 
Coachingen skapar omedelbar förändring med lätthet då tekniken går bortom ditt logiska sinne. Om du hade ett logiskt svar på hur du låst fast dig i dina rädslor, hinder, begränsningar så hade du redan löst din situation.  Det som ofta händer när vi coachar bortom det logiska sinnet är att du snabbt får tillgång till den glädje och krativitet som du egentligen är och ger dig helt nya möjligheter i ditt liv. 

Tekniken som används i coachingen kommer från Access Consciousness.  Jag använder mig av dessa kraftulla verktyg under samtalet med dig och det hjälper dig att på ett lättsamt sätt kunna lösa upp, släppa taget om det som inte fungerar. De ger dig också tillgång till att börja leva mer i frihet,att kunna göra val och att ta emot hela dig. 

Access är en samling av verktyg som är designad att ge dig tillgång till mer av det du redan vet.  Det inbjuder dig till att ta emot, se på dig själv och livet med ett annorlunda förhållningssätt. Ett sätt är att tex leva som frågan, vilket är helt annorlunda mot vad vi är lärd. Vi är vana och lärda att söka svaret och lösningen och att använda vårt mind för att komma fram till det. Det är din synpunkt som du har antagit som formar din verklighet. Under coachingen titta vi på din synpunkt och genom frågor och andra verktyg kan dessa synpunkter lösas upp. Om du inte hade din synpunkt eller åsikt om dig, din situation eller om det problem som du ser som ett problem.. vad skulle vara möjligt för dig just nu? 

Varmt välkommen att boka din tid för dig!

Vill du boka en tid? 

Coachingsessioner
60 minuter 750 kr

5 tillfällen 3 375 kr

Coaching sker främst

på distans.

Önskar du boka en tid ta kontakt så tittar vi på möjligheten för det.