Access Bars®

En dag, en kurs, ett verktyg med 32 punkter som du har användning av resten av ditt liv!

Att få en Access Bars® session kan i sämsta fall upplevas som en härlig massage, 
och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet!!

ACCESS BARS®
Det magiska med Access Bars är att hela ditt liv kan förändras på 90 minuter. Tankar, känslor, sinnesstämningar, beslut, dömande och synpunkter påverkar oss på många olika sätt. Till och med cellen påverkas. När vi tar emot en session Access Bars, släpper vi bl.a på begränsningar inom livets alla områden. Det händer också mycket i kroppen på cellnivå. Du ger dig själv utrymme att vara mer närvarande, ha en större lätthet med allt som pågår runt dig, det tystar tankebruset, ökar glädjen och lusten att skapa. 
Access Bars är ett verktyg i vardagen som hela familjen kan ha så stor nytta av. Släpper på stressen, skapar närhet och gemenskap, ökar lusten, förbättrar sömnen, höjer konsentrationen .... och så mycket mycket mer
.
 

Access Bars är en unik metod som hjälper oss att städa ut, radera och släppa
på våra inre värld, våra tankar, vår form och struktur på ett mycket behagligt
och ett helt fantastiskt magiskt sätt.


Har du lagt märke till hur mycket av dina tankar som kan påverka ditt liv i en riktning som inte är lättsam? Det kan röra sig om självdömande och självkritik, eller kanske tankar som begränsar oss som tex en rädsla. Alla våra fasta synpunkter utgör ett mönster av begräsningar som vi inte kan övervinna.
Det är här som Access Bars är så magisk. Bara genom att vara villig att lägga sig ner på en massagebänk och få dessa 32 punkter på huvudet berörda så börjar dessa fasta strukturer, åsikter, mönster, blockeringar, dömanden, slutsatser, föreställningar, tankar, känslor, sinnesstämningar, förväntningar, fasthållanden, låsningar mm att lösas upp. Hur blir det ännu bättre än så? 
Det är lite som att diskfragmentera och uppdatera dig själv till en version som fungerar från mycket mer lätthet och möjligheter. Vad kommer då att kunna vara möjligt för dig i ditt liv? När tyngden och skrotet som snurrar runt i huvudet rensas bort, blir det naturliga tillståndet glädje, lätthet, möjligheter, kreativitet, energi, frihet, öppenhet, mottaglighet och så mycket mer en vad du kanske kan föreställa dig.
Skulle du vilja det?

Jag har har använt mig av Access Bars sedan jag kom i kontakt med den för första gången för 8 år sedan. Dess enkelhet och magiska förmåga att förändra nuet, samtidigt som den lättar på det förflutna och öppnar upp för nya möjligheter i framtiden slutar aldrig någonsin att fascinera mig. Det är ett verktyg som har hjälpt mig och 100 000-tals personer runt om i världen.

*********************************************************************************************
Alla kan gå en kurs i Access Bars, alla är välkommen, stora som små.
Kursen kräver ingen förkunskap.

Det är både en teoretisk och praktisk kurs. Du får inte bara lära dig att ge och ta emot Access Bars du får också med dig de grundläggande verktygen inom Access Consciousness som kommer att hjälpa dig att börja skapa mer av det du önskar ha som ditt liv. Mycket användbara och praktiska verktyg som du med lätthet kan använda i din vardag och som också omedelbart kan förändra det som pågår runt omkring dig.
Tänk om vi genom att välja att se på det som är från ett helt annat perspektiv öppnar upp för helt nya möjligheter i nuet? Tänk om vi genom att börja ta emot det som är på det sätt som det är skapar något helt annat i våra liv? Mer om det här och mer därtill får du tillgång till under kursen.

Under kursen kommer du att ta emot 2 sessioner och du ger 2 sessioner.
Vad kan bara det skapa mer av för dig? Du får med dig en manual med
tydliga instruktioner så du kan direkt börja ge Bars till andra.

Efter kursen kan du ge Access Bars vidare till andra, till familj, vänner eller klienter. Du får ett certifikat och blir utbildad Access Bars practitioner.

Både barn och vuxna gillar att både ge och ta emot Bars. Det finns undersökningar som visar att barn som får Access Bars innan ett prov får bättre resultat. Access Bars har en förmåga att tysta tankebruset, skapa lugn, ro, avslappning och höjer kreativiteten, närvaron och lusten. Ja den har väldigt många fördelar och det finns inte någon som inte kan ta emot Access Bars.

Den här dagen förändrade hela mitt liv när jag själv gick den första gången. På vilket sätt är inte alltid lätt att förklara :) Det var bara annorlunda mot det jag tidigare gjort för att skapa förändringar i mitt liv. Jag är oerhört tacksam för dess enkelhet och magiska kraftfullhet. Det är ett fantastiskt roligt verktyg att lära vidare till andra. 

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, åsikter, attityder, beslut och sanningar som vi har eller haft i våra olika livsområden genom alla livstider. Våra livsområden är tex glädje, sorg, tid, lugn, medvetenhet, läkning, kontroll, pengar, kreativitet, kropp etc. När dessa Bars får en lätt beröring släpper den elektriska laddningen som håller dem på plats. 

Kommande kurser

Kurs:

Vuxna: 3 200 kr

Ungdomar 16-18 år: 1 600 kr

Barn upptill 16 år: gratis

Repeition 50 % 


Ingår:

En utförlig och tydlig manual,
teori, praktik och fika: kaffe,
te, snacks samt ett certifikat.
Efter kursen är du certifierad
Access Bars Practitioner. 

 

Inga förkunskaper krävs

KURSDATUM:

ONLINE
Datum: söndag 31 januari 2021
Tid: ca 09.30 - 18.00

OBS! att delta i den här kursen
kräver att du går den med en annan kursdeltagare som också anmäler sig. Ta kontakt för mer information. 

STOCKHOLM ev online
Datum: sördag 21 februari 2021
Tid: ca 09.30 - 18.00

ÅKERS STYCKEBRUK
Under planering

SUNDSVALL ev online
Datum: söndag 21 Mars 2021
Tid: ca 09.30 - 18.00

STOCKHOLM
Datum: söndag 25 april 2021
Tid: ca 09.30 - 18.00

ÖREBRO
Datum: lördag 29 maj
Tid: ca 9.30 - 18.00

 

Vill du ha kurs på din ort?

Ta kontakt så ser vi vilka möjligheterna är och annordnar
vi det tillsammans.

 

ANMÄLAN
Anmäl dig till kurser 
på min sida på  Access Consciousness hemsida. 


https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/anna-lena-nygren/

Access Consciousness®
Access är ett pragmatiskt system och erbjuder dig verktyg och transformerande processer för att leva i medvetenhet och skapa ditt liv så att det fungerar för dig. 

Har du något område i ditt liv som inte fungerar på det sätt som du önskar?
tex relationer, med dig själv, hälsa, kroppen, mat, självkänslan, självförtroendet, stress, pengr, kreativitet, sysselsättning osv...
då kan den här kursen vara något
för dig! Verktygen som du får med
dig i den här kursen är praktiska, användbara och dynamiska.

Om du verkligen använder dem kommer ditt liv att förändras. 

En videofilm om
Vad är Access Bars®

Hjärnfoskare är förbluffad av resultatet av Access Bars®

Vetenskaplig information om vad som förändras i kroppen av en session Access Bars®